De Start

De dingen die onlangs in mijn leven gebeurden, hebben me aan het denken gezet… heel veel denken. Het bracht veel vragen naar boven waar ik graag ook antwoorden op zou willen hebben. Helaas is dat niet zo en zullen niet al mijn vragen beantwoord worden, misschien niet een. Terwijl ik nog met die vragen worstel, probeer ik naar de toekomst te kijken en als belangrijkste naar God.

Dat is waar muziek om de hoek komt kijken.

Ik kan een aantal instrumenten bespelen en ik heb een beetje kennis op het gebied van muziek productie, maar nog lang niet genoeg. Daarom heb voor mijzelf een doel gesteld om zelf een lied te schrijven en op te nemen. Daarbij wil ik zoveel mogelijk leren van alles wat daarbij komt kijken. Ik moet nog een hoop leren voordat ik in de buurt kom van professioneel opnemen, maar we moeten ergens beginnen. Leren door te doen ben ik een groot fan van, dus dat gaan we ook maar eens doen en we zien wel waar het schip strand. Geduld is een grote test die ik zal moeten doorstaan, maar die test wil ik wel aan gaan.

Terwijl ik een nummer schrijf, wil ik jou, een mogelijk onbekende lezer, mee nemen op mijn reis naar het maken van een nummer en alles wat ik tegenkom. Ik weet nog niet precies hoe vaak ik iets ga posten, maar als je het interessant vind: stay tuned.

Joël

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *