Muziek Activiteiten

Het is inmiddels veel te lang geleden dat ik wat gepost heb. De drukte is er helaas wat ingeschoten, maar vandaag wil ik een update geven over wat muzikale activiteiten. Zo heb ik een inspiratie weekend gehad, heb ik de eerste vocals opgenomen voor This Is Living en ga ik bassen bij een musical!

In de afgelopen periode werd ik gevraagd om mee te doen met een muziek weekend (vrijdag avond t/m zaterdag) om eens muziek te maken met wat mensen. Ik kan alleen maar aan raden om dit te doen, want het was superleuk! Samen met Madison & Haigh en nog wat andere mensen heb ik met de basgitaar mee gespeeld. Naast dat het leuk is om muziek te maken, was het ook erg leerzaam om eens te zien hoe anderen muziek maken. Daarbij heb je te maken met de opbouw van een nummer, dynamiek, melodie en teksten. Ik zou ook zeker eens naar Madison & Haigh luisteren als je tijd hebt.

Verder heb ik de eerste vocals opgenomen voor This Is Living. Het begint steeds voller en completer te worden. Ook blijft het wennen om je eigen stem te horen, die bij het opnemen nog niet helemaal warm genoeg was. 😉 Ik moet nog een tweede stem opnemen en dan kan het mixen beginnen!

Het duurt nog even, maar in december ga ik mee doen met een musical. Hier ga ik met de basgitaar live mee spelen in 3 voorstellingen. Hij hoeft dan niet super bekend te zijn, maar het blijft erg gaaf om daar aan mee te kunnen doen. Daar zal ik nog hard voor gaan oefenen, maar ik heb er nu al zin in. Spelen in een musical is toch anders dan spelen in een band of studio. Als ik meer informatie heb, zal ik deze delen.

Stay in tune!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *