Meta Update: Blog Planning, Nieuwe Studio

Vandaag een meta-update. Zo ga ik niet wekelijks maar twee-wekelijks proberen een blog post te schrijven. Iedere week blijkt te veel te zijn met alle dingen die ik hiernaast nog heb. Daar aansluitend: éen van die dingen is mijn nieuwe huis en dus ook mijn nieuwe thuis studio. Er gaat veel tijd in het huis zitten, niet eens qua klussen, maar vooral qua uitzoeken. Als ik dan weer een avond hebt besteed om te kijken hoeveel gordijnen kosten, welke kleur en welke soorten er zijn, heb ik helaas niet zo veel tijd over. Daarnaast is ontspanning ook welkom, dus daar gaat de rest van de tijd naartoe.

Maar dit betekent wel dat ik ook een nieuwe plek krijg voor mijn thuis studio, met nieuwe uitdagingen op het gebied van akoestiek. Het plafond is namelijk 4 meter hoog in mijn nieuwe huis ;). Naast het huis ben ik nog steeds bezig met de cover van This Is Living, waar alle opnames nu echt bijna af zijn (op een synthesizer na). Daarna gaan we dus mixen en effecten gebruiken. En dan hebben we ook nog het ‘gewone’ muziek maken; oefenen, jammen en binnenkort met een paar mensen muziek maken op de hei.

Stay in tune!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *